De administratie voor ZZP’ers is erg belangrijk. Zeker voor de startende ondernemer kan de administratie er nog wel eens bij inschieten. Of dit nu te maken heeft met tijd tekort of onvoldoende kennis. Het op orde hebben en houden van uw administratie is van groot belang voor uw onderneming. Daarom is de uitbesteding van administratie als ZZP’er aan te raden. Graag nemen wij de complete zorg van uw administratie uit handen en zo kunt u zich weer gaan richten op het ondernemen.

Wij hebben de kennis, de ervaring en wij blijven continu op de hoogte van de de regels die binnen de belastingwet gelden. Hierdoor kunnen wij in uw voordeel met u meedenken en komt u achteraf niet voor een vervelende verrassing te staan omdat u bijvoorbeeld iets bent vergeten in te dienen bij de Belastingdienst. Wij bieden u de volgende diensten aan:

  • Verzorgen van de boekhouding
  • Opstellen van jaarrekeningen
  • Opstellen budgetten en tussentijdse rapportages
  • Opzetten en analyseren van de administratieve organisatie
  • Opstellen van publicatiestukken

Neem contact met ons op

Wilt u weten wat wij voor de administratie van ZZP’ers kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende intake. Tijdens de intake kunnen wij samen met u bespreken hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Neem contact met ons op via het telefoonnummer dat u op de website kunt vinden. Ook kunt u uw gegevens achterlaten op de contactpagina. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

   Neem contact op