Belastingaangifte ZZPBent u een ondernemer of ZZP’er? Dat betekent dat u belastingaangifte moet doen. Als uw belastingaangifte erg gecompliceerd is of als u zich simpelweg hier geen zorgen over wilt maken dan bent u bij Administratiekantoor Ben Snijder aan het juiste adres. Wij begrijpen dat u soms verdwaald bij het doen van belastingaangifte, door de vele fiscale termen en moeilijke vragen, daarom helpen wij u graag bij het doen van belastingaangifte.

Wij hebben de kennis, de ervaring en wij blijven continu op de hoogte van de regels die binnen de belastingwet gelden. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit en professionaliteit garanderen. Op deze manier komt u nooit voor vervelende verassingen te staan. En kunt u zich blijven focussen op wat voor u echt belangrijk is, ondernemen.

Wij bieden meerdere diensten

Wij helpen niet alleen bij het doen van belastingaangifte voor ZZP, maar wij bieden ook de volgende diensten aan:

  •         Verzorgen van de boekhouding
  •         Opstellen van jaarrekeningen
  •         Opstellen budgetten en tussentijdse rapportages
  •         Opzetten en analyseren van de administratieve organisatie
  •         Opstellen van publicatiestukken

Neem gerust contact met ons op

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze diensten? Kunt u hulp gebruiken bij het doen van belastingaangifte als ZZP’er en u woont in Amersfoort of omstreken? Neem dan gerust contact met ons op. Of laat uw gegevens achter op de site door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zeer spoedig contact met u op, zodat wij u kunnen uitnodigen voor een persoonlijk gesprek. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

   Neem contact op